Gymstädning

NOGGRANN STÄDNING ÖKAR TRIVSELN OCH GÖR ATT GYMMET OCH SPORTANLÄGGNINGEN ÄR EN TREVLIG OCH HYGIENISK MILJÖ ATT VISTAS PÅ.

Det ställs höga krav på städningen av gym och sportanläggningar, framförallt av omklädningsrummen. Att hålla det ny städat och rent är en förutsättning för att få både kunder och personal att trivas. Vi har en stor erfarenhet av städning på sportanläggningar och gym och är angelägna om att hålla en hög kvalitet och service.

Vi utför städningen på er anläggning på ett noggrant och hygieniskt sätt, vi tar även hänsyn till miljön. Vi gör tillsammans med er upp rutiner för städning, de moment som ska utföras, med vilken frekvens och antalet timmar per tillfälle.

Beskrivning om vad som ingår i gymstädning finner du i nedan checklista.

Byggstädning för företag och privatpersoner
När man utfört en ombyggnad eller renovering hemma eller någon annanstans resulterar det ofta i en ordentlig röra. Det kan finnas skräp, byggrester och damm utspritt över den lokal eller bostad som nyligen genomgått en ny- eller ombyggnation. Att genomföra löpande grovstädningar under byggprojektet är viktigt för att skapa en så bra och effektiv arbetsmiljö som möjligt åt byggföretagen som är på plats. En fin byggstädning är viktigt att genomföra för att lokalen eller bostaden som har renoverats ska vara redo för inflytt, men också för att städningen ofta är ett viktigt moment för att få bygget godkänt vid besiktning.

Grov byggstädning
Att hålla rent under ett byggprojekt är inte bara viktigt för att få till en bra arbetsmiljö för byggteamen, det har också sina hälsofördelar när byggdammet successivt städas bort. Den löpande renhållningen under ett byggprojekt tillhör vad vi brukar kalla för en grov byggstädning. Vid en grov byggstädning tar vi bort grövre smuts, vi rengör från damm men också föremål eller emballage som blir liggandes efter att snickarna varit på plats. Under ett byggprojekt samlas det en hel del skräp.

Fin byggstädning
Vid en fin byggstädning så rengör vi alla ytor på noggrant och gör lokalen eller bostaden redo för att tas i bruk. Det är en viktig del och ingår nästan alltid innan slutleverans av en nyproduktion eller nyckelöverlämning till kommande hyresgäst eller boende. Alla ytor rengörs, fönsterputs ingår och lokalerna ska vara tömda på saker innan städningen börjar. Målet är att genomföra en nollställning av ytskiktet. Den här typen av städning påminner ofta om flyttstädning i sitt utförande, även om det skiljer sig vid städning av kommersiella lokaler.

Byggstädning för alla typer av byggen
Att städa efter en ombyggnation eller nyproduktion av en fastighet är ett tidskrävande jobb. Som vid alla typer av städning är det viktigt att det finns tillgång till både el och vatten, något vi känner oss extra manade om att påpeka då det vid nya byggen har hänt att detta inte är installerat när vi kommer ut. Om det inte är ordnat på plats så behöver du som kund meddela oss detta i förväg.

Vi har stor erfarenhet av att utföra uppdrag på såväl större som mindre byggen. I vår projektportfölj har vi uppdrag som omfattar hundratals lägenheter eller stora kommersiella lokaler. Priset för byggstädning varierar beroende på uppdragets karaktär och svårighetsgrad. Vid en mindre ombyggnation i en mindre fastighet kan vi ofta återkomma med en snabbt offert genom att ställa några kompletterande frågor. Rör det sig istället om en större fastighet så kan vi ibland vilja komma ut och inspektera byggprojektet för att kunna ge dig ett fast pris och även se över vad för typ av utrustning vi behöver ta med oss. Vi utför byggstädning i Storstockholm men också i resterande delar av landet.

Vi använder oss alltid av professionella produkter och städredskap för att säkerställa att vårt arbete håller den kvalitet som våra kunder förväntar sig av oss. Vi är alltid måna om att våra kunder skall vara helt nöjda med det utförda uppdraget, både när det gäller renlighet, effektivitet och prissättning. Det skall vara värt det att anlita Qleanos duktiga och engagerade anställda.

Om du som byggherre är ansluten till Sveriges Byggföretag och ställer krav på att eventuella leverantörer omfattas av Byggnads kollektivavtal eller använder ID-06 så har vi certifierade städoperatörer för detta.

Så lätt är det, Städat med Rent samvete
Fyll i anmälningsformuläret så kontaktar vi dig inom kort...
sv_SESwedish